Microblading-ul lasa cicatrici …pe suflet

Clienta mea a venit de la 400 de km distanta pentru a avea sprancene frumoase
Clienta mea a venit de la 400 de km distanta pentru sprancene

Microblading-ul este o tehnică de dermopigmentare care utilizează un instrument manual special pentru a introduce pigment sub pielea sprâncenelor. Această tehnică creează fire individuale cu aspect natural, imitând sprâncenele reale. Este o metodă semipermanentă, ceea ce înseamnă că vă puteți bucura de aspectul dorit fără a vă angaja pentru totdeauna.

Clienta mea a venit de la 400 de km distanta! Mai jos am postat un video cu sprancenele ei, ce ziceti a meritat sa faca atata drum?

https://youtube.com/shorts/thy1TxEbh8U?si=Rj9kZ8VGFa53AIIP

 Mitul Cicatricilor

Unul dintre miturile comune asociate cu microblading-ul este că poate lăsa cicatrici. Acest lucru nu este adevărat. Cicatricile pot apărea în orice tehnică de dermopigmentare a sprâncenelor. Indiferent dacă este vorba de tehnica „powder” sau „fire” cu aparatul, dacă tehnicianul nu are cunoștințele și experiența necesare. Cu toate acestea, microblading-ul bine executat, de către un specialist calificat, nu are nici un risc de a provoca cicatrici. 

Adevarul este ca microblading-ul este o tehnica grea si putini specialisti stiu sa o execute. Asa ca pe principiul „sa moara si capra vecinului”, multi arunca cu noroi in tehnica decat sa recunoasca faptul ca pur si simplu ei nu pot obtine rezultate extrordinare in executia acestei tehnici. Suntem oameni si cu totii avem limite, este greu sa recunoastem ca este vina noastra cand e atat de usor sa zicem „e o tehnica proasta” , „lasa cicatrici” sau ce se mai spune prin „piata”.

Factorii Cheie pentru Rezultate Fără Cicatrici (indiferent de ce tehnica de dermopigmentare doriti)

1. Tehnicieni Calificați: Alegerea unui tehnician cu experiență și calificat este esențială pentru obținerea unor rezultate fără cicatrici. Tehnicienii bine pregătiți știu cum să aplice pigmentul în mod corespunzător și evită orice risc de traumatizare a pielii.

2. Produse de Înaltă Calitate: Utilizarea pigmentilor de înaltă calitate este crucială pentru un rezultat reușit. In salonul nostru folosim doar pigmenti PhiBrows deoarece sunt formulați pentru a fi siguri și eficienți. Ganditi-va ca acesti pigmenti sunt cei mai scumpi din lume si folositi in toate studiourile importante din lume si cu toate acestea nu a fost inregistrat nici macar un caz de alergie sau reactii adverse la acesti pigmenti.

3. Tehnica Adecvată: Microblading-ul presupune o tehnică manuală precisă, care implică crearea de fire subțiri și naturale. Abordarea adecvată minimizează traumatizarea pielii și, prin urmare, riscul de cicatrici.

Salonul Nostru și Produsele PhiBrows

La salonul nostru din București, punem un accent deosebit pe calitate și pe garantarea rezultatelor de excepție pentru clienții noștri. Folosim produse de cea mai înaltă calitate, precum pigmentii PhiBrows, pentru a vă asigura că veți avea sprâncene frumoase și naturale.

Pigmentii PhiBrows nu contin metale grele precum fier (banuiesc ca oricine a vazut sprancene rosii, ei bine acele sprancene sunt asa pentru ca pigmentul din piele are mult fier). Neavand metale grele ei sunt siguri si din punct de vedere medical (incearca sa faci un computer tomograf avand in sprancene pigment care contine fier…). Pigmentii PhiBrows nu vireaza in alte culori in timp |(gen albastru, rosu sau mai stiu eu ce….ca multe cliente imi vin la stergere tatuaje cu laserul si am vazut de toate) ei pur si simplu se estompeaza in timp devenind tot mai putin vizibili.

Programarile se pot face telefonic la numarul: 0739663551
Daca lucrezi in domeniul frumusetii si vrei sa lucrezi cu produse de calitate alege cu incredere produsele PhiAcademy pe care le gasesti chiar aici:  Shop
Verified by ExactMetrics