Plasma Pen si Microneedling – Alternative Non-Chirurgicale

D7F9ED1C-D393-42BE-88DE-5EE9DA87A7AC

În căutarea frumuseții și a unui aspect tânăr și radiant, mulți oameni recurg la proceduri chirurgicale. Cu toate acestea, înainte de a lua decizia de a intra pe masa de operație, există opțiuni non-invazive care pot oferi rezultate impresionante. Două dintre aceste tehnici promițătoare sunt Plasma Pen și Microneedling.

Microneedling: Stimularea Naturală a Colagenului

Microneedling, cunoscut și sub numele de terapie cu ace, este o procedură minim invazivă care presupune utilizarea unui dispozitiv special cu ace fine pentru a crea micro-leziuni controlate în piele. Aceste leziuni stimulează procesul natural de vindecare a pielii, ceea ce duce la producția sporită de colagen și elastină. Acest lucru ajută la îmbunătățirea texturii pielii, reducerea cicatricilor și a ridurilor, și la obținerea unui ten mai strălucitor.

Microneedlingul este versatil și poate fi folosit pentru a trata o serie de probleme, inclusiv acnee, cicatrici, vergeturi și pete pigmentare. Procedura este relativ nedureroasă și necesită puțin timp de recuperare. De asemenea, poate fi personalizată pentru a se potrivi nevoilor individuale ale fiecărui pacient.

Produse de calitate in microneedling
❗️IN ACEST SALON ALEGEM CALITATEA TOCMAI DE ACEEA AVEM REZULTATE EXCEPȚIONALE

PhiAcademy este cunoscută în întreaga lume pentru excelența sa în industria microneedling-ului și a esteticii. Această academie de prestigiu a dezvoltat o gamă de produse de înaltă calitate pentru microneedling, atât pentru față, cât și pentru scalp, care sunt recunoscute ca fiind printre cele mai bune din lume.

1. Serumurile Phi:

Gama de serumuri Phi pentru microneedling este renumită pentru formulările sale avansate. Aceste seruri sunt create pentru a fi utilizate în timpul și după procedura de microneedling pentru a susține vindecarea, hidratarea și regenerarea pielii. Ele conțin ingrediente active de înaltă calitate, cum ar fi acidul hialuronic, vitaminele și antioxidanții pentru a îmbunătăți textura pielii și a promova o piele sănătoasă și radiantă.

2. Instrumentele Phi pentru Microneedling:

PhiAcademy oferă o gamă variată de dispozitive de microneedling care sunt concepute pentru a oferi rezultate precise și eficiente. Aceste instrumente sunt fabricate din materiale de calitate superioară și sunt dezvoltate pentru a fi ușor de manevrat de către specialiști în îngrijirea pielii.

3. Soluțiile Phi pentru Scalp:

Pentru microneedling-ul scalpului, PhiAcademy oferă soluții personalizate care contribuie la stimularea creșterii părului și la îmbunătățirea sănătății scalpului. Aceste soluții conțin ingrediente speciale care hrănesc foliculii de păr și ajută la regenerarea părului.

4. Produsele Phi pentru Îngrijirea Post-Microneedling:

O parte crucială a procedurilor de microneedling este îngrijirea post-tratament, și PhiAcademy oferă produse adecvate pentru acest scop. Aceste produse au fost dezvoltate pentru a asigura o recuperare optimă și pentru a prelungi rezultatele obținute prin procedurile de microneedling.

În concluzie, produsele pentru microneedling dezvoltate de PhiAcademy sunt considerate printre cele mai bune din lume datorită calității lor superioare, a formulelor avansate și a rezultatelor notabile pe care le pot oferi. Aceste produse sunt utilizate de specialiști în estetică din întreaga lume pentru a îmbunătăți aspectul și sănătatea pielii și a scalpului. Pentru a avea rezultate exceptionale am ales sa oferim in acest salon clientilor nostri produse de cea mai buna calitate.

Plasma Pen: Rejuvenarea cu Energie Cuantică

Plasma Pen este o tehnică inovatoare care utilizează energia cuantică pentru a strânge și revigora pielea. Prin aplicarea unui curent electric sub formă de plasma (un gaz încărcat electric) pe piele, Plasma Pen provoacă contracția fibrelor de colagen și, astfel, creează un efect de strângere a pielii.

Această procedură poate fi folosită pentru a trata ridurile, liniile fine, petele pigmentare și chiar pentru a ridica pleoapele căzute. Un alt avantaj al Plasma Pen este că nu necesită tăieturi sau suturi, ceea ce reduce semnificativ timpul de recuperare.

Ambele tehnici, Microneedling și Plasma Pen, pot fi utilizate ca soluții eficiente înainte de a recurge la chirurgia estetică. Cu rezultate impresionante și riscuri mai scăzute, aceste proceduri non-invazive oferă pacienților o alternativă sigură și eficientă pentru a-și îmbunătăți aspectul.

Înainte de a lua o decizie, este întotdeauna recomandat să discutați cu un specialist în estetică pentru a determina care dintre aceste opțiuni este cea mai potrivită pentru nevoile dvs. personale. Cu tehnologia în continuă evoluție în domeniul esteticii, opțiunile pentru a obține frumusețea dorită devin tot mai variate și personalizate.

 

Cum te poti programa?

Noua locatie din Bucuresti iti ofera toate aceste proceduri executate de specialistii academiei noastre, programarile se fac telefonic  sau printr-un mesaj pe whatsapp la numarul: 0739663551.

 

Mai multe informatii, poze si video poti gasi pe:

 

YouTube:

https://youtu.be/Yaq1HoOOtTI?si=JQ3DMVXo6put1oLH

https://youtu.be/2Rze4_-QE3c?si=41CtuPMxoGocOPC_

https://youtu.be/fS2QNnKuRUU?si=uG43_TltNey4cNQ_

Daca lucrezi in domeniul beauty si vrei sa folosesti si in salonul tau calitatea produselor PhiAcademy le poti cumpara de pe:

http://carlalaszloshop.ro

 

Verified by ExactMetrics