Despre mine

Carla Laszlo

Despre mine - CARLA LASZLO Master PhiBrows Romania. Sunt o persoană ambițioasă, curioasă și perfecționistă.

Sunt o persoană ambițioasă, curioasă și perfecționistă. Îmi place să învăț lucruri noi mereu și consider că în momentul în care încetăm să învațăm , începem să murim (profesional).

Dintotdeauna am fost atrasă de artă , de frumos si mai ales de dorința de a înfrumuseța alte persoane. Aceasta pasiune mi-a ușurat alegerea carierei și am ales să studiez cosmetica în cadrul școlii postliceale Spiru Haret Arad. Curiozitatea și dorința de a putea oferi mai mult clientelor m-au făcut sa aleg să urmez un curs de micropigmentare in 2010. Totul s-a schimbat in 2015 , când am descoperit microblading-ul si am ales sa călatoresc la Belgrad pentru a învăța de la cel mai bun : Branko Babic. Încet, încet, am renunțat la orice altă procedură , investind multă energie și timp in microblading. Din 2016 am devenit Master Trainer PhiBrows și am început sa predau această minunată tehnică.

În prezent sunt Master PhiBrows, Phi PowderBrows si PhiLaser!

Am muncit mult, dar am făcut-o cu pasiune și cu iubire pentru această meserie iar acum pot spune că mă simt pe deplin implinită din punct de vedere profesional.

Să văd evoluția cursantelor mele este cea mai mare satisfacție pentru mine!

WhatsApp Image 2022-12-09 at 1.46.01 PM

Primul pas nu te duce unde vrei sa ajungi dar te scoate din locul in care esti!

Din 2016, de cand am devenit Master PhiBrows, am calatorit si am predat aceasta minunata tehnica in mai multe tari , astfel cunoscand persoane noi cu diferite stiluri de viata, cu diferite mentalitati si diferite motivatii. Toate aceste experiente au contribuit la formarea mea ca Trainer. Am sute de cursanti cu care am lucrat si carora am incercat sa le insuflu cat am putut de bine dragostea si pasiunea mea pentru aceasta meserie. Multe dintre cursantele mele sunt acum Royal Artisti sau chiar Master Traineri, ca mine!

Nu pot descrie in cuvinte ce a insemnat pentru mine sa o vad pe cursanta mea , Daniela Djukic, castigand trofeul “The world’s Best PhiBrows Artist” in anul 2018!

Acum, ea este un PhiBrows Master de exceptie, in Franta!

 

Verified by ExactMetrics