PLASMA PEN

Carla Laszlo

PLASMA PEN Carla Laszlo. O inovație tehnologică revoluționară în domeniul esteticii și rejuvenării pielii, cunoscut “Lift non-chirurgical”

Plasma Pen: Revoluția în Întinerirea Pielii

Plasma Pen este o inovație tehnologică revoluționară în domeniul esteticii și rejuvenării pielii. Acest dispozitiv, cunoscut și sub numele de “Lift non-chirurgical”, utilizează tehnologia plasmatică pentru a îmbunătăți textura pielii, a reduce ridurile și pentru a corecta diverse probleme estetice, fără a necesita intervenții chirurgicale invazive.

Procedura Plasma Pen implică utilizarea unui dispozitiv cu vârf subțire care emite plasma ionizată într-un mod controlat. Această energie plasmatică creează micro-leziuni în stratul superior al pielii, stimulând producția de colagen și elastină. Rezultatul? O piele mai fermă, mai tonifiată și cu mai puține semne ale îmbătrânirii.

Beneficiile procedurii cu Plasma Pen includ:

Nu este nevoie de tăieturi sau cusături, ceea ce înseamnă un timp minim de recuperare și mai puține riscuri asociate cu intervențiile chirurgicale.

Plasma Pen ajută la estomparea ridurilor și liniilor fine, oferindu-ți un aspect mai tânăr.

Procedura poate corecta problemele de textură ale pielii, inclusiv cicatrici și pori măriți.

Plasma Pen poate fi utilizat pe față, gât, decolteu sau alte zone ale corpului pentru a obține rezultate remarcabile.

Efectele procedurii cu Plasma Pen pot dura mai mult timp, deoarece stimulează producția de colagen și întinerește aspectul pielii în timp.

În ansamblu, Plasma Pen reprezintă o opțiune atrăgătoare pentru cei care doresc să își îmbunătățească aspectul și să obțină o piele mai tânără și mai sănătoasă fără intervenții chirurgicale

Tratamentul cu Plasma Pen poate fi aplicat pe mai multe zone ale corpului, inclusiv:

Aceasta este cea mai comună zonă de tratament cu Plasma Pen. Se utilizează pentru a estompa ridurile, liniile fine și pentru a îmbunătăți textura pielii.

Tratamentul cu Plasma Pen poate ajuta la reducerea aspectului îmbătrânit al gâtului, inclusiv pentru a corecta „gâtul de curcan” sau ridurile de pe această zonă.

Acesta este un alt loc în care procedura poate fi aplicată pentru a ameliora ridurile și aspectul general al pielii în zona decolteului.

Pe lângă față și gât, Plasma Pen poate fi folosit pe corp pentru a corecta cicatrici, vergeturi sau alte imperfecțiuni ale pielii.

Tratamentul cu Plasma Pen poate fi utilizat cu atenție în zona ochilor pentru a reduce pungile de sub ochi și pentru a estompa ridurile din jurul ochilor.

Uneori, procedura este aplicată pe buze pentru a le corecta conturul sau pentru a îmbunătăți aspectul general.

Pentru a rejuvena pielea mâinilor, Plasma Pen poate fi folosit pentru a trata petele pigmentare sau textura neregulată.

De asemenea, Plasma Pen poate fi folosit pentru stimularea creșterii părului sănătos pe scalp prin crearea micro-leziunilor care activează foliculii de păr.

Este important de menționat că fiecare zonă de tratament poate avea cerințe specifice și necesită o abordare atentă și personalizată.

SOLICITA PROGRAMARE
Verified by ExactMetrics