Termeni si conditii

Termeni generali

Carlalaszlo.ro este denumirea comerciala a FIBROWS CARLA S.R.L., persoana juridica cu cu sediul în  Jud. Caras-Severin, Mun. Resita, Aleea Gugu, Nr.1, Sc.2, Et.1, Ap.5, CUI 35732335, 11/155/2016, numita in continuare FIBROWS CARLA S.R.L.

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.

In calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului www.carlalaszlo.ro, FIBROWS CARLA S.R.L., isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Drepturi de autor

Continutul site-ului www.carlalaszlo.ro  este proprietatea FIBROWS CARLA S.R.L.

FIBROWS CARLA S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat pe site-ul www.carlalaszlo.ro, in interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei FIBROWS CARLA S.R.L. fara acordul prealabil scris al acesteia.

Bazele de date, programe, elemente de grafica, sunt proprietatea FIBROWS CARLA S.R.L., sau, dupa caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor. In calitate de utilizator, dumneavoastra sunteti pe deplin acord cu cele mai sus mentionate.

Sesizari

In cazul in care observati ca am adus atingere in vreun fel asupra drepturilor de autor, produsele receptionate sunt contrafacute sau incalca drepturi la marca, va rugam sa ne comunicati acest lucru pe adresa de e-mail: contact@carlalaszlo.ro . FIBROWS CARLA S.R.L. va raspunde sesizarii in maxim 2 zile lucratoare.

Verified by ExactMetrics