Despre mine & Salon PhiAcademy

UN VIS DEVENIT REALITATE

PhiAcademy-6

Cei care ma cunosc stiu de cati ani visez sa ma mut in Bucuresti. Nu doar sa ma mut ci sa deschid in Bucuresti o academie : PhiAcademy (mai sunt doar cateva in lume). Cu totii avem vise dar putini muncesc pentru ele si nu doar din lene ci mai ales din cauza faptului ca uneori visele pe care le avem sunt atat de mari incat par imposibil de realizat.

Asa era si visul meu, imposibil de realizat, insa am continuat sa muncesc zilnic avand in suflet convingerea ca eu pot si ca acest vis va devei realitate. DA, ati citit bine, mult timp doar in suflet am avut acest vis pentru ca ori de cate ori am incercat sa povestesc prietenilor despre visul meu nu il luau in serios ba chiar ma descurajau: “ce sa faci tu la Bucuresti acolo sunt oameni rai tu esti prea buna si te-ar distruge in cateva zile”, “castigi asa bine aici, ai tot ce vrei de ce sa alergi dupa cai verzi pe pereti”, “ai un copil nu pot sa faci cariera” etc.

Acestea sunt doar cateva si nici pe departe cele mai grele cuvinte pe care ani de zile le-am tot auzit de la “prieteni”.

Insa unii au crezut in mine, surprinzator persoanele care m-au motivat cel mai mult sa nu renunt la visul meu au fost clientele mele care veneau din toate colturile tarii pentru mine (si daca nu esti din Resita sau sa ai rude in Resita, chiar e greu de ajuns, doar daca conduci ca altfel faci cateva zile pe drum folosind mijloace de transport in comun).

Cuvintele lor erau mereu de lauda, sambata si duminica veneau doar cliente din alte orase (si in timpul saptamanii dar mai greu ca majoritatea munceau). Imi place sa cred ca Resita este orasul in care femeile au cele mai frumoase sprancene, fiind un oras mic iar majoritatea fiind clientele mele…chiar ma mandresc cu fiecare.

Unele dintre ele mi-au fost exemplu prin povestile lor de viata, pe unele le admiram pentru cat curaj puteau sa aiba, altele mi-au fost exemplu de asa nu caci aveau multe regrete ca nu au facut ce au simtit.

Cumva visul meu a devenit visul nostru caci si ele isi doreau pentru mine sa ajung cat mai departe asa ca acest lucru mi-a dat si mai multa putere.

Astazi visul meu este realitate, chiar in momentul acesta scriu din una din camerele academiei mele din Bucuresti. Este chiar mai mult decat am visat, sunt in una dintre cele mai bune zone din Bucuresti, am parcare chiar in fata salonului cu plata dar fix peste drum este gratuit, am numarul 77 si multi mi-au zis ca este un numar norocos, in dreapta este un hotel unde fetele care vin pentru cursuri se pot caza iar in stanga un restaurant cunoscut din Bucuresti Mandaloon.

Am stiut ca voi avea cliente insa nu ma asteptam sa fie atat de multe si cu atat entuziasm, pareau ca ma asteapta de o viata, lucru care imi da liniste si ma face sa am siguranta ca am facut alegerea corecta. Colegii din domeniu m-au intampinat cu bratele deschise pot spune ca deja am inceput cateva proiecte de colaborare despre care voi spune mai multe la momentul potrivit.

Este si greu evident ca nu este totul de poveste: am umblat din stanga in dreapta sa obtin toate autorizatiile, contoale, proiectul salonului, sa gasesc muncitori seriosi, am dormit cate 3 ore pe noapte, am facut lista de preturi caci transparenta este mereu rasplatita si mie imi place cand merg undeva sau cumpar ceva sa stiu cat este si de ce, urmeaza sa schimb site-ul caci va avea aceleasi culori ca salonul, imaginea de brand …este multa multa multa munca.

Merita? Fiecare secunda!

Ce sa mai zic?

Va astept cu drag in visul meu, lista de preturi si procedurile le gasiti aici pe site iar programarile se fac la numarul de telefon 0739663551.

Verified by ExactMetrics