Dacă nu folosești filtre te recunoaște lumea pe strada

IMG_7210

Unul din beneficiile faptului ca nu folosesc filtre  pe rețelele de socializare este acela ca lumea chiar ma oprește pe strada, ma recunosc chiar si atunci cand sunt îmbrăcată intr-un simplu trening si cu parul nearanjat. Ca da asta este viata de zi cu zi. Este ok sa avem un profil de instagram frumos dar in multe cazuri ne îndepărtăm mult de realitate. 

Rușine dar si bucurie

M-am bucurat mult cand acest domn m-a salutat si mi-a zis “tu esti Carla”, un domn in adevăratul sens al cuvântului. Abia astept lăsarea filmului “Omul fara linia vieții” film la care domnul din imagini este scriitor si scenarist. 

https://youtube.com/shorts/C0u-W-eH5tQ?si=uiDKkjYm5S_asbZE

„Viata bate filmul” 

În timp ce social media și filtrele oferă modalități de a crea imagini perfecte, este important să nu uităm că frumusețea reală și autenticitatea au o strălucire aparte. Poate că este timpul să ne întrebăm dacă ne-am îndepărtat prea mult de realitate și să ne încurajăm să fim mai autentici, atât online, cât și în viața de zi cu zi.

A te iubi inseamna sa ai incredere in tine

Este bine să avem un profil de Instagram frumos, dar nu ar trebui să ne pierdem sinele autentic în proces. Poate că ar trebui să învățăm să ne bucurăm de fiecare moment așa cum suntem, fără să ne ascundem în spatele filtrelor digitale. Adevărata noastră identitate strălucește în fiecare zi, indiferent de like-urile sau comentariile virtuale.

Această întâmplare imi amintește că în lumea reală, în cele din urmă, autenticitatea și conexiunile reale sunt cele care contează cu adevărat.

Mai multe detalii despre film puteti sagi pe pagina oficiala de facebook:

https://www.facebook.com/omulfaraliniavietii

Daca doresti mai multe informatii despre cursurile de microblading sau stergere tatuaje cu laserul te invit sa citesti aici:

Curs PhiLaser

Curs Phibrows Standard

 

Verified by ExactMetrics