Peeling cu carbon

Peeling cu carbon

Peelingul cu carbon ajută la revitalizarea țesutui conjunctiv (colagen), la regenerarea și curățarea pielii, obținându-se rezultate permanente într-un mod nedureros.

Această procedură se poate efectua la orice persoană, indiferent de vârstă, sex; durează aproximativ jumătate de oră, este lipsită de dureri, imediat după intervenție persoana ışi poate continua activitățile zilnice.

Peelingul cu laser se poate efectua asupra oricărui tip de ten, îndepărtând în timp scurt petele, cicatricele de acnee, efectele negative ale factorilor genetici sau de mediu,revitalizand stratul de tesut conjunctiv imbatranit. După o singură procedură pielea își recapătă strălucirea inițială.

Rezultatele peelingului cu laser se vor observa în scurt timp în special la persoanele care nu prezintă probleme serioase ale tenului, acesta căpătând un aspect fin, strălucitor, petele atenuându-se iar porii închizându-se. La persoanele cu probleme mai deosebite rezultatele se vor observa după un timp mai îndelungat si cel putin 4 sedinte.

Verified by ExactMetrics