De la ZERO se poate

de la zero
 Am ales sa fac scoala postliceala la Arad si am început să lucrez intr-un salon, in cosmetica, chiar dinainte de a-mi termina studiile. De aici provin si cunostintele mele despre cosmetica (desi in momentul actual nu profesez).
       Intamplarea face ca cea mai grea perioada din viata mea a fost si cea mai frumoasa: atunci cand am nascut am facut o pauza de 2 ani de zile. Acesta a fost momentul in care pot spune : cariera mea a luat sfarsit. Doi ani în care evident am ramas in urma cu tot ce a aparut nou in domeniul meu (pe atunci cosmetica) si mi-am pierdut toate clientele.
Si eu am fost în locul tău
      Cand le spun studentelor mele „𝒔𝒊 𝒆𝒖 𝒂𝒎 𝒇𝒐𝒔𝒕 𝒊𝒏 𝒍𝒐𝒄𝒖𝒍 𝒕𝒂𝒖” este adevarat, chiar am fost, tocmai de aceea pot intelege ce simti, cum te simti.
Cel mai mult imi placea pensatul, asa ca am inceput cu asta incercand sa imi actualizez cunostintele in domeniu.
       In 2010 am făcut un curs „complet”, am stat doua saptamani in Bucuresti pentru a invata sa fac dermopigmentare: buze, sprancene și ochi. Nu am invatat mai nimic, m-am intors acasa si cand aveam intrebari nu aveam cu cine sa ma consult deoarece de la academie nu îmi mai raspundea nimeni.
Am inceput sa studiez tot mai mult, experienta mea in domeniu crestea iar intr-o zi (5 ani trecusera intre timp) am vazut cele mai superbe sprancene.
Alegerea care mi-a schimbat viața
        M-am dus la Belgrad (sediul PhiAcademy) si am facut primul curs adevarat de microblading (si ultimul). Dintr-o sala plina de cursanti doar 3 am plecat cu diploma în mana. M-am intors acasa si au urmat saptamani lungi de practica pe linoleu (pe atunci nu aveam latex).
Am inceput sa renunt tot mai mult la partea de cosmetica: decat sa fac un tratament eu faceam practica in microblading, financiar era o pierdere in acel moment dar mi-am dat seama ca doar asa pot atinge perfectiunea si sa fac ceea ce imi doream cu adevărat.
In 2015 am castigat premiul de cel mai bun artist din lume iar un an mai tarziu titlul de Master.
𝙉𝙪 𝙖𝙢 𝙖𝙫𝙪𝙩 𝙣𝙞𝙘𝙞𝙤𝙙𝙖𝙩𝙖 𝙣𝙞𝙘𝙞 𝙪𝙣 𝙛𝙚𝙡 𝙙𝙚 𝙜𝙖𝙧𝙖𝙣𝙩𝙞𝙚 𝙘𝙖 𝙫𝙤𝙞 𝙖𝙫𝙚𝙖 𝙨𝙪𝙘𝙘𝙚𝙨, 𝙥𝙪𝙧 𝙨𝙞 𝙨𝙞𝙢𝙥𝙡𝙪 𝙖𝙢 𝙢𝙪𝙣𝙘𝙞𝙩 𝙯𝙞𝙡𝙣𝙞𝙘 𝙨𝙞 𝙘𝙪 𝙥𝙖𝙨𝙞𝙪𝙣𝙚 𝙥𝙚𝙣𝙩𝙧𝙪 𝙫𝙞𝙨𝙪𝙡 𝙢𝙚𝙪.
Verified by ExactMetrics